bril2000-hoofd-visi

Visioffice

Bij Bril 2000 in Bennekom verkopen we de multifocale brillenglazen uit de Varilux S-series. Heeft u met uw huidige multifocale bril nog wel eens last van onzekerheid bij het traplopen, het gevoel dat alles om u heen beweegt en heeft u problemen met lezen of kijken in het verkeer? Dat zal met de maatwerk multifocale Varilux S brillenglazen niet meer voorkomen! Voor de liefhebbers van techniek gaan we hier wat dieper in op de technische kenmerken die Varilux S zo bijzonder maken.

Visioffice Bennekom

Totale oogmeting

De ultieme personalisatie

Binnen de Varilux S-series is er een onderscheid tussen Varilux S 4D (alle nieuwste technologieën) en Varilux S 2, een brillenglas dat geen rekening houdt met het dominante oog (daarover later meer). Varilux S 4D is van deze twee het ultieme gepersonaliseerde brillenglas. Door rekening te houden met 15 persoonlijke parameters ontstaat een multifocale bril die perfect samenwerkt met uw ogen. Om deze meting uit te kunnen voeren, zijn wij in het bezit van de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice.

Visioffice Bennekom

Visioffice in werking

3 revolutionaire technologieën met 3 voordelen voor u

De Varilux S-series integreert 3 nieuwe technologieën:

  • Nanoptix™: met behulp van deze technologie kan het brillenglas tot vijf keer nauwkeuriger geproduceerd worden 
  • Synchroneyes™: uw linker - en rechteroog zijn bijna nooit identiek. Deze technologie houdt rekening met de verschillen
  • 4D technology™: voor het eerst wordt er rekening gehouden met uw dominante oog. Dit is zo revolutionair dat we er graag dieper op ingaan.

Visioffice Bennekom

Enkele parameters 

Dominante oog

Net zoals u vaak links- of rechtshandig bent, heeft u ook een 'dominant oog'. U vraagt zich misschien af wat dit met uw multifocale brillenglazen te maken heeft, maar uit wetenschappelijk onderzoek is naar voren gekomen dat het dominante oog datgene waarnaar u kijkt het eerst ziet en een leidende rol heeft bij oogbewegingen. Het is ook erg belangrijk voor uw dieptezicht. Door rekening te houden met uw dominante oog in het ontwerp van uw brillenglazen heeft u een snellere kijkervaring en daarmee een verbeterde reactietijd. Zien gaat intuïtief en is een reflex. Reflex Vision noemen we dat!

Visioffice Bennekom

Bepalen van het dominante oog

Ervaar scherp zicht op alle afstanden

Met Varilux brillenglazen gaat er - letterlijk - een wereld voor u open. Niet voor niets worden deze al jarenlang door brildragers wereldwijd als beste beoordeeld en vaak nagemaakt. Daarom krijgt u bij ons een echtheidscertificaat bij uw Varilux S 4D brillenglazen en natuurlijk de beste garantie en service. Benieuwd hoe Varilux S 4D brillenglazen uw wereld kunnen vergroten of heeft u vragen over Visioffice? Kom langs bij Bril 2000 in Bennekom!

Visioffice Bennekom

Alle geïndividualiseerde parameters van de anatomie van uw gezicht ten opzichte van het montuur gemeten

Naar de winkel

Top