binoche-2018-vj-2
bino-che-campagne-2018-metlogo-4

Binôche brillen

De brillen van het Belgische design eyewear merk Binôche zullen perfect bij u passen! Het montuurmerk, dat zijn vrolijke naam te danken heeft aan de oprichters Biche en Gino, maakt duurzame correctiebrillen in frisse kleurencombinaties.

Trendsetters

Binôche is een jong, eigenwijs label dat graag ‘out of the box’ denkt. Zo waren ze één van de eersten die twee kleuren verwerkten in één montuur, een trend die vandaag de dag overal teruggezien wordt. De brillencollecties van Binôche zijn te herkennen aan de subtiele kleuren, verwerkt in moderne monturen. De materialen die gebruikt worden zijn metaal en acetaat. Alle Binôche brillen zijn voor zowel mannen als vrouwen te dragen, er bestaan dus geen aparte collecties. De moderne, gewaagde vormen komen in alle ontwerpen terug.

Brillen van Europese makelaardij

Binôche gelooft in duurzaam gefabriceerde brillen en materialen. Om deze reden worden de monturen al meer dan 20 jaar uitsluitend in Frankrijk en Italië geproduceerd. In de fabrieken wordt onder goede werkomstandigheden gewerkt en er wordt voldaan aan alle Europese milieu wetgevingen. Daarnaast wordt er gebruikgemaakt van de beste materialen en expertise bij de productie van de brillen. Koopt u een Binôche montuur dan heeft u dus niet alleen een bril van hoogwaardige kwaliteit met mooie afwerking, maar draagt u ook bij aan een betere wereld voor iedereen.

binoche belgian eyewear


Top